Gasterij de Bakker

Noordik 8, 7661 RC Vasse

Gasterij de Bakker aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Gasterij de Bakker

Gasterij de Bakker ligt in het Twentse dorpje Vasse aan de rand van drie natuurgebieden en vlakbij het kleine plaatsje Ootmarsum. U kunt mooie fiets of wandeltochten maken over de Vasser heide of de historische stadjes in de buurt gaan bezoeken.

Gasterij de Bakker beschikt over 6 kamers, allen voorzien van een balkon, televisie, telefoon en draadloos internet. Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche en/of bad en toilet. Het hotel heeft ook een eigen restaurant waar u kunt genieten van de heerlijke vlees, vis of vegetarische gerechten. Het hotel is op woensdag gesloten! Ook heeft het hotel een eigen hotelbar, waar u de dag kunt afsluiten met een hapje en een drankje.

Vlakbij de Duitse grens in Overijsel vindt u Vasse. Vasse ligt aan de rand van drie verschillende natuurgebieden, namelijk het Springerdal, de Manderstreu en de Vasserheide. Prachtige natuur voor een heerlijke wandeling. Ook kunt u in het Springerdal een huifkartocht maken. Wilt u wat meer historische dingen bekijken, ga dan naar Oostmarsum, hier vindt u veel vakwerkhuizen. Ook kunt u hier naar het openluchtmuseum.

Faciliteiten Gasterij de Bakker

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Gasterij de Bakker

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Gasterij de Bakker in Vasse. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.