Fletcher Hotel De Witte Raaf

Duinweg 117, 2204 AT Noordwijk

Fletcher Hotel De Witte Raaf aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Fletcher Hotel De Witte Raaf

In een rustige omgeving aan de rand van mooie bos- en duingebieden vindt u het 4-sterren Fletcher Hotel De Witte Raaf. Het hotel staat bekend om zijn sfeervolle inrichting, luxe en de prachtige locatie. Een goed hotel voor een heerlijk weekend weg.

Het hotel telt 41 hotelkamers, allen voorzien van televisie, telefoon en een radio. De kamers hebben een eigen badkamer met douche en/of bad en een toilet. Ook kunt u ervoor kiezen om een van de 2 luxueuze suite te boeken.
Het hotel heeft een eigen restaurant waar u kunt genieten van een a la carte diner met culinaire gerechten. U heeft tijdens uw diner een prachtig uitzicht over de kleurrijke tuin met vijver en de prachtige beboste duinen.

Noordwijk is een gezellige badplaats waar u zich bevindt tussen Amsterdam en Den Haag. U kunt genieten van het de prachtige zee, de strand en de duinen. Ook kunt u gemakkelijk naar de bossen om daar mooie wandel- of fietstochten te maken. Ook kunt u het stadsleven opzoeken en Amsterdam of Den Haag bezoeken. U vindt hier vele culturele bezienswaardigheden. De steden hebben een bruisend centrum en vele winkels, cafés en restaurants, voor als u eens buiten de deur wilt eten.

Faciliteiten Fletcher Hotel De Witte Raaf

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Fletcher Hotel De Witte Raaf

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Fletcher Hotel De Witte Raaf in Noordwijk. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.