Hotels in Dordrecht

Hotel aanbiedingen en arrangementen in Dordrecht

Sommige Nederlandse steden worden ondergewaardeerd; iets waar bij Dordrecht absoluut sprake van is. Deze stad is gelegen in Zuid-Holland en is qua inwonersaantal de vijfde stad van deze provincie. Niet alleen het inwonersaantal is indrukwekkend, maar ook de onwijs gezellige binnenstad. Tijdens jouw verblijf in Dordrecht ben je ongetwijfeld verbaasd over de gemoedelijke sfeer en prachtige gebouwen in deze binnenstad.

Wil je graag in het centrum van Dordrecht verblijven? Dat is mogelijk; meerdere hotels in Dordrecht bevinden zich pal in het centrum. Mocht je liever een goedkoop hotel hebben, kan je ook kiezen tussen allerlei hotels in de buitenwijken van Dordrecht. Tijdens jouw verblijf in het hotel geniet je in ieder geval van een onwijs leuke én verrassende stad.

Bezienswaardigheden in Dordrecht

Als je voor een hotel in het centrum van Dordrecht kiest, bevinden meerdere bezienswaardigheden zich op loopafstand. Onder meer de volgende bezienswaardigheden zijn de moeite meer dan waard:

  • Dordrechts Museum
  • Het Hof
  • De Grote Kerk
  • Dordrechtse Hofjes
  • Stadhuis van Dordrecht

Niet alleen in het centrum, maar ook rondom Dordrecht kan je je prima vermaken. Een bezoek aan natuurgebied Elzen en het schiereiland De Kleine Rug zijn aan te raden!