De Twee Linden

Zandstraat 100, 6658 CX Beneden-Leeuwen

De Twee Linden aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over De Twee Linden

Hotel de Twee Linden ligt in het plaatsje Beneden-Leeuwen en midden in de dorpskern daarvan. Een gezellige dorpskern, met veel kleine winkeltjes.

Faciliteiten De Twee Linden

Het hotel kent zeven stijlen kamers. Genoeg te kiezen dus. In het restaurant zijn menu’s en specials te bestellen. Hotel-Restaurant de Twee Linden is een populair hotel onder ‘newly weds’. Veel stelletjes trouwen in kasteel Wijenburg wat even verderop ligt. Het hotel zelf is ook geschikt als trouwlocatie. Hier vier je met veel plezier jouw bruiloft in één van de zalen in het hotel.

Omgeving

Beneden-Leeuwen ligt lekker centraal in Nederland en dicht bij de A15 in de buurt. Het is een rustige plek voor vele mooie fiets- en wandelroutes in de omgeving van de Betuwe en Land van Maas en Waal. Het Land van Maas en Waal staat bekend om zijn Pittoreske dorpjes en mooie vlakke landschappen met overal dijken. Fietsen kun je stallen in de gesloten fietsenstalling bij het hotel. De fietsplekken zijn verstandig om voor je overnachting even te reserveren bij het hotel. Ben je een liefhebber van tuinen? Bezoek dan de tuinen van Appeltern. Daar is van alles te leren over tuinieren het aanleggen van je tuin en de laatste tuintrends. 

Faciliteiten De Twee Linden

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van De Twee Linden

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het De Twee Linden in Beneden-Leeuwen. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.