De Johanneshoeve

Dalweg 39 39, 7676 SB Westerhaar-Vriezenveensewijk

De Johanneshoeve aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over De Johanneshoeve

De Johanneshoeve is een hotel in de heerlijk groene omgeving van Westerhaar-Vriezenveensewijk te Twente. Vooral de locatie en omgeving van dit hotel werden door eerdere gasten enorm gewaardeerd, maar ook de kamers en het zonneterras zijn zeker aanraders! Het hotel houdt de ruime kamers die ze bieden heerlijk schoon en is ook nog eens kindvriendelijk opgezet. Of je nu met (jonge) kinderen, vrienden, je partner, of alleen komt, bij de Johanneshoeve is altijd wel een heerlijk plekje te vinden om tot rust te komen.

Faciliteiten

Iedere kamer aan de Johanneshoeve zorgt alleen al voor dat ultieme buiten gevoel door een fijn terras of balkon. Mocht dat nou echt te warm worden, dan is er gelukkig ook nog airconditioning binnen. Iedere kamer heeft 1 of meerdere eigen badkamers en in ieder geval de optie om zelf koffie en thee te maken. De grotere kamers hebben zelfs hun eigen volledig ingerichte keuken. Verder is er ook overal wifi en heeft elke kamer een flatscreen-TV ter beschikking. Voor een ontbijt wordt ook dagelijks gezorgd in de Johanneshoeve, waar ook nog roomservice bij kan komen als je daar behoefte aan hebt.

In de buurt

De omgeving van Westerhaar-Vriezenveensewijk is ontzettend mooi en zeker goed te verkennen op de fiets! Deze fietsen zijn gewoon te huur bij de Johanneshoeve, en elektrische fietsen kunnen er eventueel opgeladen worden. Daarnaast zijn er voor jong en oud nog veel andere dingen te beleven in de buurt. Voor de kinderen zijn er bijvoorbeeld vlak bij een natuurspeeltuin en kinderboerderij! Voor de afwisseling kun je ook gaan klootschieten, een gps-tocht doen, enzovoort. Maar wat misschien nog wel het leukste is, is even een kijkje nemen bij de boer. Iedere dag organiseert de Johanneshoeve samen met de boer een interessante tour over een moderne boerderij!

Faciliteiten De Johanneshoeve

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van De Johanneshoeve

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het De Johanneshoeve in Westerhaar-Vriezenveensewijk. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.