De Hoeve van Nunspeet

Elspeterweg 14, 8071 PA Nunspeet, Nederland

De Hoeve van Nunspeet aanbiedingen

  Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

  Informatie over De Hoeve van Nunspeet

  Hotel de Hoeve van Nunspeet ligt prachtig gelegen in de Veluwe en omringd door bos, heidevelden en het Veluwemeer. Je kan heerlijk genieten en ontspannen met de faciliteiten die het hotel biedt. Zo kun je lekker de dag starten met een paar baantjes in het binnenzwembad. Of wil je voor het slapen nog even in de sauna (tegen vergoeding)? Het kan allemaal in hotel De Hoeve in Nunspeet.

  Het hotel heeft maar liefst 86 prima ingerichte hotelkamers allen voorzien van: douche, toilet, telefoon, televisie en een zitje. In de avonduren kun je dineren in het restaurant of borrel doen in het gezamenlijke gedeelte waar je ook gebruik kan maken van het biljart.

  Je kan heerlijk ontspannen tijdens een verblijf in Hotel de Hoeve. Je kan bij het hotel fietsen huren en de prachtige omgeving per fiets verkennen of je kan heerlijk dagje naar de Veluwse Bron sauna voor een heerlijk wellness dag. Ook bestaat er nog de mogelijkheid om heerlijk een aantal holes te lopen op de in de buurt gelegen golfbaan. Kortom genoeg activiteiten en mogelijkheden om heerlijk te genieten en te ontspannen.

  Faciliteiten De Hoeve van Nunspeet

  Wifi
  Fiets verhuur
  Parkeren
  Huisdieren
  24 uurs receptie
  Airconditioning
  Bar
  Bagage opslag
  Frisdrank automaat
  Lift
  Ontbijt
  Restaurant
  Schoenen poetsmachine
  Stomerij
  Vergaderzaal
  Wasserij
  Sauna
  Zwembad
  Zonnebank
  Fitness
  Kluis
  Zwembad binnen
  Zwembad buiten
  Auto opladen
  Golfbaan in de buurt
  Hotel rolstoelvriendelijk

  Volg ons op Facebook

  De beste hotel aanbiedingen vind je op onze Facebook pagina.