De Hoeve van Nunspeet

Elspeterweg 14, 8071 PA Nunspeet

De Hoeve van Nunspeet aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over De Hoeve van Nunspeet

Hotel de Hoeve van Nunspeet ligt prachtig gelegen in de Veluwe en omringd door bos, heidevelden en het Veluwemeer. Je kan heerlijk genieten en ontspannen met de faciliteiten die het hotel biedt. Zo kun je lekker de dag starten met een paar baantjes in het binnenzwembad. Of wil je voor het slapen nog even in de sauna (tegen vergoeding)? Het kan allemaal in hotel De Hoeve in Nunspeet.

Het hotel heeft maar liefst 86 prima ingerichte hotelkamers allen voorzien van: douche, toilet, telefoon, televisie en een zitje. In de avonduren kun je dineren in het restaurant of borrel doen in het gezamenlijke gedeelte waar je ook gebruik kan maken van het biljart.

Je kan heerlijk ontspannen tijdens een verblijf in Hotel de Hoeve. Je kan bij het hotel fietsen huren en de prachtige omgeving per fiets verkennen of je kan heerlijk dagje naar de Veluwse Bron sauna voor een heerlijk wellness dag. Ook bestaat er nog de mogelijkheid om heerlijk een aantal holes te lopen op de in de buurt gelegen golfbaan. Kortom genoeg activiteiten en mogelijkheden om heerlijk te genieten en te ontspannen.

Faciliteiten De Hoeve van Nunspeet

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van De Hoeve van Nunspeet

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het De Hoeve van Nunspeet in Nunspeet. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.