Conferentiecentrum Hotel Bovendonk

Hofstraat 8, 4741 AK Hoeven

Conferentiecentrum Hotel Bovendonk aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Conferentiecentrum Hotel Bovendonk

Het Conferentiecentrum & Hotel Klooster Bovendonk ligt in het centrum van het plaatsje Hoeven in Noord-Brabant. Hoeven ligt tussen de steden Etten-Leur, Roosendaal en Breda in. Een prachtige locatie voor zowel hotelovernachtingen als zakelijke gelegenheden. Het klooster is in het najaar van 1895 gebouwd door Petrus J.H. (Pierre) Cuypers en kent een lange geschiedenis.

Het hotel en de kamers

In het hotelgedeelte in Bovendonk bevinden zich maar liefst 48 kamers. Elke kamer heeft zijn eigen badkamer met toilet en uitzicht op of de binnentuin van het klooster of de bossen in de omgeving. Het klooster heeft een eigen Brasserie genaamd  Basserie Bovendonk. Hier schuif je aan voor een gezellige lunch of diner. Eventueel pak je gezellig na afloop nog even een barkruk en bestel je een drankje aan de bar van de Brasserie.

Omgeving

In de directe omgeving van Hoeven zijn genoeg leuke plaatsjes en steden om te bezoeken. Eentje die er bovenuit steekt is natuurlijk Breda, wat ten oosten van het plaatsje ligt op zo’n kleine twintig kilometer. Bekend van de bourgondische Grote Markt en de Havermarkt. Andere leuke bezienswaardigheden zijn het Valkenbergpark, Het kasteel van Breda en Het Stedelijk Museum Breda. Meer naar het westen toe vind je Roosendaal. Daar bevinden zich de overdekte winkelcentra, de Roselaar en Passage. Mocht de tijd het toelaten dan zou je kunnen besluiten om door te rijden en een stukje Zeeland mee te pakken.

Faciliteiten Conferentiecentrum Hotel Bovendonk

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Conferentiecentrum Hotel Bovendonk

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Conferentiecentrum Hotel Bovendonk in Hoeven. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.