Conferentiecentrum Hotel Bovendonk

Hofstraat 8, 4741 AK, Hoeven

Conferentiecentrum Hotel Bovendonk aanbiedingen

  Stuur deze pagina naar een vriend of vriendin. Whatsapp Telegram Messenger

  Informatie over Conferentiecentrum Hotel Bovendonk

  Het Conferentiecentrum & Hotel Klooster Bovendonk ligt in het centrum van het plaatsje Hoeven in Noord-Brabant. Hoeven ligt tussen de steden Etten-Leur, Roosendaal en Breda in. Een prachtige locatie voor zowel hotelovernachtingen als zakelijke gelegenheden. Het klooster is in het najaar van 1895 gebouwd door Petrus J.H. (Pierre) Cuypers en kent een lange geschiedenis.

  Het hotel en de kamers

  In het hotelgedeelte in Bovendonk bevinden zich maar liefst 48 kamers. Elke kamer heeft zijn eigen badkamer met toilet en uitzicht op of de binnentuin van het klooster of de bossen in de omgeving. Het klooster heeft een eigen Brasserie genaamd  Basserie Bovendonk. Hier schuif je aan voor een gezellige lunch of diner. Eventueel pak je gezellig na afloop nog even een barkruk en bestel je een drankje aan de bar van de Brasserie.

  Omgeving

  In de directe omgeving van Hoeven zijn genoeg leuke plaatsjes en steden om te bezoeken. Eentje die er bovenuit steekt is natuurlijk Breda, wat ten oosten van het plaatsje ligt op zo’n kleine twintig kilometer. Bekend van de bourgondische Grote Markt en de Havermarkt. Andere leuke bezienswaardigheden zijn het Valkenbergpark, Het kasteel van Breda en Het Stedelijk Museum Breda. Meer naar het westen toe vind je Roosendaal. Daar bevinden zich de overdekte winkelcentra, de Roselaar en Passage. Mocht de tijd het toelaten dan zou je kunnen besluiten om door te rijden en een stukje Zeeland mee te pakken.

  Faciliteiten Conferentiecentrum Hotel Bovendonk

  Wifi
  Fiets verhuur
  Parkeren
  Huisdieren
  24 uurs receptie
  Airconditioning
  Bar
  Bagage opslag
  Frisdrank automaat
  Lift
  Ontbijt
  Restaurant
  Schoenen poetsmachine
  Stomerij
  Vergaderzaal
  Wasserij
  Sauna
  Zwembad
  Zonnebank
  Fitness
  Kluis
  Zwembad binnen
  Zwembad buiten
  Auto opladen
  Golfbaan in de buurt
  Hotel rolstoelvriendelijk

  Volg ons op Facebook

  De beste hotel aanbiedingen vind je op onze Facebook pagina.