Charme Hotel Wildthout

Hammerweg 40, 7731 AK Ommen

Charme Hotel Wildthout aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Charme Hotel Wildthout

Ervaar de Service, geniet van het comfort en proef de knusse huiselijke sfeer in dit statige pand. Gezelligheid en een gemoedelijkheid gaan in Charme Hotel Wildthout hand in hand. Dit gaat gepaard met een vriendelijke service en uitstekende keuken. 

Faciliteiten

Het hotel heeft 21 kamers in vijf verschillende stijlen, een grote serre, riant terras gericht op het zuiden en een grote tuin. Je kunt gratis parkeren op het terrein. Er is bovendien een afgesloten fietsenstalling en een oplaadpunt voor E-bikes. Ook het exclusief afhuren van de locatie voor feesten of partijen is mogelijk. Er zijn verschillende vergaderarrangementen met daarbij altijd standaard de beschikbaarheid tot een beamer.                          

Omgeving

Ommen ligt aan de Overijsselsche Vecht, in de streek Salland. Er zijn volop fiets- en wandelroutes in de omgeving van Ommen te vinden. Charme Hotel Wildthout ligt aan het Pieterpad, een van de bekendste wandelroutes in Nederland. Voor een schitterend uitzicht over Ommen en omgeving is het beklimmen van de Lemeler- of Besthmenerberg een must. Maak vanaf de top kennis met een omgeving waarin de rivier de Vecht kanoërs en andere watersportliefhebbers meeneemt op de stroming van de rivier en door het Vechtdal. Je kunt heerlijk wandelen langs Saksische boerderijen in het dorpje Beerze of een bezoek brengen aan de natuurterreinen van Staatsbosbeheer, Landschap Overijssel of Natuurmonumenten. De natuur rondom Ommen is werkelijk prachtig.

Diverse musea, zoals het Nationaal Tinnen Figuren Museum, het Streekmuseum en het Memory International War museum horen ook tot de mogelijkheden. De tuinen van Mien Ruys, één van de belangrijkste tuinarchitecten van de 20e eeuw, geven een overzicht van tuinarchitectuur vanaf 1924 tot nu. Voor een familie uitje ga je naar Avonturenpark Hellendoorn, op slechts een kwartier rijden van Wildthout.

Faciliteiten Charme Hotel Wildthout

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Charme Hotel Wildthout

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Charme Hotel Wildthout in Ommen. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.