Buitengoed de Panoven

Panovenweg 18, 6905 DW Zevenaar

Buitengoed de Panoven aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Buitengoed de Panoven

Vlakbij het dorpje Zevenaar, ten Noordoosten van Arnhem, vind je Buitengoed de Panoven terug. Dit gezellige hotel dient niet alleen als hotel, maar ook als locatie voor vergaderingen, feesten, bruiloften en overige partijen. Als je graag in eigen land van een (korte) vakantie wilt genieten, biedt dit hotel ook meer dan genoeg mogelijkheden. Dat is onder meer te danken aan de ligging van het hotel; naast het hotel is namelijk een natuurgebied inclusief een groot meer te vinden.

Kamers van Buitengoed de Panoven

Wil je van een heerlijk verblijf in dit hotel genieten? Dan heb je de keus uit meerdere soorten kamers. Je kunt kiezen voor een comfortkamer; deze kamers bevinden zich in een uniek gebouw. Vroeger zat in dit gebouw namelijk een droogloods van Buitengoed de Panoven. Tegenwoordig is het echter dé plek om van een heerlijk nachtje te genieten. Deze comfortkamers zijn van alle luxe voorzien en zien er bijzonder gelikt uit.

Dat geldt ook voor de Natuurlodgekamers. Dit zijn kamers die zich in kleine gebouwen in het landschap bevinden. Deze kamers zijn gebouwd op het terrein waar vroeger de dakpan- en steenfabriek gevestigd zat. Door een authentieke bouwstijl ademen deze Natuurlodgekamers veel sfeer uit. In deze kamers vind je een eigen badkamer, een zithoek en comfortabele bedden terug.

Faciliteiten en omgeving van het hotel

Wil je de dag goed afsluiten? Dat is mogelijk in Restaurant de Panoven; in dit restaurant kan je van een heerlijke maaltijd genieten. Ook kan je in dit restaurant elke ochtend tussen 07.00 en 10.00 uur van een uitgebreid ontbijt genieten.

Op het gebied van dagrecreatie biedt dit hotel meerdere arrangement aan. Zo kan je gaan boogschieten, oud Hollandse spellen spelen, een rondrit met een locomotief maken, een rondrit met paard en wagen maken en de prachtige omgeving verkennen.

Faciliteiten Buitengoed de Panoven

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Buitengoed de Panoven

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Buitengoed de Panoven in Zevenaar. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.