Boutique Hotel ’t Lansink

C.T. Storkstraat 18, 7553 AR Hengelo

Boutique Hotel ’t Lansink aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Boutique Hotel ’t Lansink

Het Boutique Hotel ’t Lansink in Hengelo is een locatie met een historisch karakter. De naam ‘Tuindorp’ is de naam van de wijk die de rijke industrieel C.T Stork heeft laten bouwen voor zijn werknemers. Daar hoorde ook een theehuis bij, dat Stork liet bouwen in 1916. Vandaag de dag is dat hotel ’t Lansink. ’t Lansink is officieel door de gemeente erkend als Huis der Gemeente.

Kamers en faciliteiten

De kamers in het hotel stralen helemaal de sfeer uit van toen. Maar uiteraard hoort daar ook comfort bij. S’nacht slaap je op fijne boxspringbedden, je maakt gebruik van prachtig sanitair en van een eigen badkamer met douche en een toilet. Er staat een flatscreen tv, natuurlijk heb je gratis wifi-internet op je hotelkamer en er is een bureau en zitje om even te ontspannen.
Het restaurant in ’t Lansink bezit 1 Michelinster en staat op plaats 64 in de Lekker500. Dit is dus meer dan zomaar even uit eten. In de handen van Patron Cuisinier Lars van Galen ben je helemaal op je gemak en laat je je verwennen.

Omgeving van Boutique Hotel ’t Lansink

Hengelo ligt in de streek Twente in Overijssel en heeft ruim 80,000 inwoners. Het is een voormalige industriestad. Dat zie je in de wijken in de stad nog duidelijk terug in de bouwstijl van de woningen. Niet ver van Hengelo ligt de gezellige winkelstad Enschede. En vanuit Hengelo ben je ook niet ver meer van de Duitse grens. Bezoek bijvoorbeeld eens het gezellige plaatsje Bad Bentheim.

Faciliteiten Boutique Hotel ’t Lansink

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Boutique Hotel ’t Lansink

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Boutique Hotel ’t Lansink in Hengelo. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.