Bilderberg Grand Hotel Wientjes

Stationsweg 7, 8011 CZ Zwolle

Bilderberg Grand Hotel Wientjes aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Bilderberg Grand Hotel Wientjes

In de voormalige burgemeesterswoning van Zwolle zit sinds lange tijd een hotel gevestigd: Bilderberg Grand Hotel Wientjes. De voormalige burgemeesterswoning is in al die jaren ontzettend goed onderhouden. De uitstraling van het hotel is dan ook subliem te noemen. Mocht je een bezoek aan Zwolle willen brengen, is Bilderberg Grand Hotel Wientjes absoluut een aanrader. Niet alleen om het hotel zelf, maar ook om het overheerlijke restaurant.

Faciliteiten van het hotel

Zoals gezegd herbergt Bilderberg Grand Hotel Wientjes een overheerlijk restaurant. In dit restaurant, genaamd Restaurant W, kan je terecht voor culinaire hoogstandjes. Als je het liever iets simpeler houdt, kan je terecht in het gezellige Grand Café. Wil je de dag goed afsluiten? Dan heeft Bilderberg Grand Hotel Wientjes ook nog een bar om een lekker drankje te nuttigen.


De kamers van dit hotel zijn zoals je mag verwachten van een 4-sterrenhotel. Groot, ruim en netjes ingericht. Je hebt een tv, een grote badkamer en een gratis Wifi verbinding tot je beschikking. In de badkamer vind je zowel een douche als een ligbad terug.

Omgeving van het hotel


Het centrum van Zwolle is een bruisende omgeving. Op slechts 4 minuten loopafstand van het oude centrum vind je dit hotel terug. Je zit dus écht in het midden van het centrum van Zwolle, maar kunt tegelijkertijd toch van de rust genieten. In het oude centrum van Zwolle vind je vele restaurantjes, winkels, terrasjes en historische gebouwen terug. Wil je de historische gebouwen van Zwolle gaan bekijken? Dan kan je in ieder geval alvast beginnen bij Bilderberg Grand Hotel Wientjes; het prachtige hotel in de prachtige, voormalige burgemeesterswoning.

Faciliteiten Bilderberg Grand Hotel Wientjes

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Bilderberg Grand Hotel Wientjes

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Bilderberg Grand Hotel Wientjes in Zwolle. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.