Bilderberg Grand Hotel Wientjes

Stationsweg 7, 8011 CZ Zwolle, Nederland

Bilderberg Grand Hotel Wientjes aanbiedingen

  Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

  Informatie over Bilderberg Grand Hotel Wientjes

  In de voormalige burgemeesterswoning van Zwolle zit sinds lange tijd een hotel gevestigd: Bilderberg Grand Hotel Wientjes. De voormalige burgemeesterswoning is in al die jaren ontzettend goed onderhouden. De uitstraling van het hotel is dan ook subliem te noemen. Mocht je een bezoek aan Zwolle willen brengen, is Bilderberg Grand Hotel Wientjes absoluut een aanrader. Niet alleen om het hotel zelf, maar ook om het overheerlijke restaurant.

  Faciliteiten van het hotel

  Zoals gezegd herbergt Bilderberg Grand Hotel Wientjes een overheerlijk restaurant. In dit restaurant, genaamd Restaurant W, kan je terecht voor culinaire hoogstandjes. Als je het liever iets simpeler houdt, kan je terecht in het gezellige Grand Café. Wil je de dag goed afsluiten? Dan heeft Bilderberg Grand Hotel Wientjes ook nog een bar om een lekker drankje te nuttigen.

  
De kamers van dit hotel zijn zoals je mag verwachten van een 4-sterrenhotel. Groot, ruim en netjes ingericht. Je hebt een tv, een grote badkamer en een gratis Wifi verbinding tot je beschikking. In de badkamer vind je zowel een douche als een ligbad terug.

  Omgeving van het hotel

  
Het centrum van Zwolle is een bruisende omgeving. Op slechts 4 minuten loopafstand van het oude centrum vind je dit hotel terug. Je zit dus écht in het midden van het centrum van Zwolle, maar kunt tegelijkertijd toch van de rust genieten. In het oude centrum van Zwolle vind je vele restaurantjes, winkels, terrasjes en historische gebouwen terug. Wil je de historische gebouwen van Zwolle gaan bekijken? Dan kan je in ieder geval alvast beginnen bij Bilderberg Grand Hotel Wientjes; het prachtige hotel in de prachtige, voormalige burgemeesterswoning.

  Faciliteiten Bilderberg Grand Hotel Wientjes

  Wifi
  Fiets verhuur
  Parkeren
  Huisdieren
  24 uurs receptie
  Airconditioning
  Bar
  Bagage opslag
  Frisdrank automaat
  Lift
  Ontbijt
  Restaurant
  Schoenen poetsmachine
  Stomerij
  Vergaderzaal
  Wasserij
  Sauna
  Zwembad
  Zonnebank
  Fitness
  Kluis
  Zwembad binnen
  Zwembad buiten
  Auto opladen
  Golfbaan in de buurt
  Hotel rolstoelvriendelijk

  Volg ons op Facebook

  De beste hotel aanbiedingen vind je op onze Facebook pagina.