Best Western Plus Hotel Willingen

Briloner Str. 56, 34508 Willingen

Best Western Plus Hotel Willingen aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Best Western Plus Hotel Willingen

Het Best Western Plus Hotel Willingen is één van de meest populaire accommodaties van Willingen. Het hotel is gelegen in het centrum van deze plaats en biedt haar gasten niet alleen comfortabele kamers aan, maar ook heel wat extra faciliteiten. In het hotel is het ook mogelijk om fietsen te huren waarmee je de uitnodigende omgeving in kan trekken. Tijdens de zomer is het ook mogelijk om lekker buiten te genieten op het riante terras van het hotel.

Faciliteiten en kamers van het Best Western Plus Hotel Willingen

De kamers die deel uitmaken van het Best Western Plus Hotel Willingen zijn allemaal lichtrijk ingericht. Bovendien is in elke kamer een televisie terug te vinden met satelliet-zenders. Sommige van de kamers die deel uitmaken van het hotel hebben een balkon of een terras. Voor mensen die slecht(er) te been zijn is het ook interessant om te weten dat alle kamers vlot bereikbaar zijn met een lift. Tijdens je verblijf in het Best Western Plus Hotel Willingen zal je bovendien kunnen genieten van een lekker gratis ontbijt en van een gratis draadloze internetverbinding.

Het Best Western Plus Hotel Willingen beschikt over een eigen restaurant, het zogenaamde ‘Sudhaus’, waarin de meest heerlijke gerechten worden geserveerd. Een lekker glaasje drinken doe je in de LEO’s Bierkeller. Tijdens het weekend wordt er steevast een DJ ingehuurd waardoor je hier ook wat lekkere danspasjes tentoon kan spreiden. Eén ding staat in ieder geval vast, je hoeft je in het Best Western Plus Hotel Willingen echt geen moment te vervelen.

Een leuke omgeving om te ontdekken het hele jaar door

Hoe aantrekkelijk de faciliteiten van het Best Western Plus Hotel Willingen ook mogen zijn, het spreekt voor zich dat je ook graag even de omgeving in zal willen trekken. Bij het hotel kan je onder meer fietsen huren waarmee je in de buurt prachtige uitstappen kan maken. Je kan er bovendien eveneens voor kiezen om een leuke wandeling te maken langs de Diemelsee of om bijvoorbeeld de Esselberg te bezoeken. Wil je graag tijdens de winter de skilatten onder binden? In dat geval is het interessant om te weten dat de zogenaamde Ettelsberg Seilbahn is terug te vinden op slechts 1 kilometer van dit hotel.

Faciliteiten Best Western Plus Hotel Willingen

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Best Western Plus Hotel Willingen

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Best Western Plus Hotel Willingen in Willingen. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.