Best Western Plus Amstelveen

Grutterij 5, 1185 ZS Amstelveen

Best Western Plus Amstelveen aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Best Western Plus Amstelveen

Om meerdere redenen is een bezoek aan Amstelveen de moeite waard. In deze stad kan je naar hartenlust shoppen, kan je van het gezellige centrum genieten en kan je ook makkelijk naar omliggende plaatsen afreizen. De meest aansprekende naam in de buurt is uiteraard Amsterdam; vanuit Amstelveen reis je daar zeer makkelijk naar toe. Voor een overnachting in Amstelveen kan je kiezen voor Best Western Plus Amstelveen. Een prachtig hotel met een zeer gunstige ligging en zeer luxe kamers.

Kamers van Best Western Plus Amstelveen

Het hotel is pas in 2019 geopend en is daardoor van alle luxe voorzien. Dat is ook terug te zien in de luxe kamers. Je hebt de keus uit maar liefst 99 kamers die allerlei op een luxe manier ingericht zijn. De kamers hebben bijvoorbeeld standaard een tv, een koelkast, een bureau, een airco, een kluisje en een ruim bed. Ook heeft het hotel speciale kamers voor mensen met een beperking.

In de kamers kom je eigenlijk niks te kort. De kamers zijn luxe, zien er zeer verzorgd uit en zijn uiteraard ook zeer hygiënisch.

Faciliteiten en omgeving van het hotel

Door de unieke ligging is dit hotel voor een breed publiek uitermate interessant. Voor dagjesmensen is het een prima hotel om te overnachten in combinatie met een bezoek aan Amsterdam; vanaf dit hotel kan je namelijk fietsen naar deze stad. Verder is het hotel ook zeer geschikt voor zakelijke doeleinden, aangezien het dicht bij Schiphol gevestigd is. De faciliteiten in het hotel zijn hier dan ook op afgestemd: je vindt in dit hotel een sportschool, verschillende openbare ruimtes om in te werken, een stomerij service en een schoenpoetsmachine.

Ontbijten doe je in het gezellige restaurant in het hotel. In dit restaurant kan je ook lunchen en dineren. Wil je liever in Amsterdam of in Amstelveen dineren? Je kunt via het hotel fietsen huren, waardoor je door de prachtige omgeving naar deze steden kunt gaan.

Faciliteiten Best Western Plus Amstelveen

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Best Western Plus Amstelveen

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Best Western Plus Amstelveen in Amstelveen. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.