Best Western City Hotel de Jonge

Brinkstraat 85, 9401 HZ Assen

Best Western City Hotel de Jonge aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Best Western City Hotel de Jonge

Best Western City Hotel de Jonge ligt in het mooie centrum van Assen. Op deze toplocatie is vrijwel alles dat de ideale vakantie maakt binnen handbereik. Zo bezoek je het mooie centrum, zijn er ontzettend veel mooie fiets en wandel routes. Ook kun je bij dit hotel terecht voor een uitstekende maaltijd. Ben je op zoek naar een mooi veelzijdig hotel? Dan is Best Western City Hotel de Jonge zeker een goede keuze.

Faciliteiten van het hotel

Midden in het centrum van Assen vind je dus dit hotel van Best Western terug. Het hotel heeft in totaal 72 kamers. Een leuk aspect aan deze kamers is dat ze allen hun eigen identiteit hebben. Je weet dus vooraf niet in wat voor kamer je terecht gaat komen. Laat je verrassen en geniet van alle faciliteiten in het hotel.

Je kunt bijvoorbeeld heerlijk dineren in het restaurant of een drankje drinken in de gezellige lobby. Daarnaast kan je ook gebruik maken van een ruim opgezet zalencentrum. Hiermee is Best Western City Hotel de Jonge zowel voor vakantiegangers als voor zakelijke doeleinden geschikt.

Omgeving van het hotel

Assen; de stad van het motorcircuit en het DNK theater. Vlakbij het DNK theater is dit hotel gelegen. Als je de deur van het Best Western City Hotel de Jonge uitstapt, sta je direct voor oneindig veel winkels en dus ook het leuke theater. Vanuit het hotel kan je ook een van de musea of standbeelden gaan bekijken.

Ben je meer een natuurmens? Vanuit Assen loop je zo een van de prachtige natuurgebieden in. De Drentsche Aa, het Dwingelderveld en het Drents Friese Wold bevinden zich allen in de nabije omgeving van het hotel. Ook een uitstapje naar de oosterburen is mogelijk; vanuit Assen ben je redelijk vlot in Duitsland.

Faciliteiten Best Western City Hotel de Jonge

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Best Western City Hotel de Jonge

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Best Western City Hotel de Jonge in Assen. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.