Bed and Breakfast Riekelt

Rijksweg 184, 6247 AN Gronsveld

Bed and Breakfast Riekelt aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Bed and Breakfast Riekelt

Heb je ooit overnacht in een oud klooster? Nee? Wil je dat ooit gaan doen? Dat is mogelijk bij Bed and Breakfast Riekelt. Deze onwijs gezellige Bed and Breakfast is gevestigd in een oud Dominicanenklooster in het plaatsje Rijckholt. Dit plaatsje is net onder Maastricht gelegen en is een prima uitvalsbasis. Je kunt vanuit dit plaatsje genieten van allerlei prachtige wandel- en fietstochten door de heuvelachtige omgeving van Limburg. Daarnaast kan je ook leuke steden bezoeken in zowel Nederland en België als in Duitsland. Je kunt simpelweg alle kanten op!

Kamers van Bed and Breakfast Riekelt

Wil je graag in deze Bed and Breakfast overnachten? Dan geniet je van prachtig ingerichte kamers die van alle gemakken zijn voorzien. De kamers zijn ingericht alsof het de slaapkamer in een huis had kunnen zijn; zeer huiselijk, gemoedelijk en sfeervol. De kamers kan je boeken inclusief ontbijt!

Vanuit de kamers heb je uitzicht over de Sint-Pietersberg en Kasteel Rijckholt. Als je ’s ochtends een blik uit het raam werpt, heb je direct zin om de prachtige omgeving te gaan verkennen. Dankzij een heerlijk ontbijt start je dag met alle benodigde energie om de omgeving te gaan verkennen!

Faciliteiten en omgeving

De eigenaren van deze Bed and Breakfast zijn ook de eigenaar van het nabijgelegen café. In dit café kan je heerlijk lunchen en dineren. Als je een nachtje in Bed and Breakfast Riekelt verblijft, kan een bezoekje aan Kaffee Riekelt eigenlijk niet ontbreken. De eigenaren informeren je daarnaast ook graag over prachtige wandel- en fietsroutes door de omgeving. De Limburgse landschappen zijn onwijs fraai en geven je oprecht het gevoel dat je in een ander land terecht gekomen bent. Vanuit de Bed and Breakfast is het dus ook mogelijk om naar één van de leuke nabijgelegen steden af te reizen!

Faciliteiten Bed and Breakfast Riekelt

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Bed and Breakfast Riekelt

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Bed and Breakfast Riekelt in Gronsveld. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.