Bed and Breakfast Les Buissonnets de Longchamps

Rue de Longchamps 3, 5580 Rochefort

Bed and Breakfast Les Buissonnets de Longchamps aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Bed and Breakfast Les Buissonnets de Longchamps

Het is altijd lastig om een keuze te maken tussen een hotel of een bed and breakfast. Dat is zeker het geval als het hierbij om de bed and breakfast Les Buissonnets de Longchamps gaat. Deze bed and breakfast is gelegen nabij de Belgische plaats Rochefort en is een prima uitvalsbasis voor bijvoorbeeld natuurliefhebbers. Deze bed and breakfast ligt namelijk in een natuurgebied vol met heuvels en bossen. Vanuit de bed and breakfast kan je dus direct mooie fiets- en/of wandeltochten maken.

Accommodaties van Bed and Breakfast Les Buissonnets de Longchamps

Deze bed and breakfast is absoluut niet groot te noemen. Of beter gezegd; deze bed and breakfast heeft niet al te veel kamers. In het gebouw vind je namelijk maar vier kamers terug, terwijl het gebouw wel een prachtige villa is. Dat kan maar één ding betekenen dus; de kamers zijn onwijs ruim ingericht. Dat klopt.

In de kamers van deze bed and breakfast kom je echt helemaal niks tekort. De kamers zijn op een prachtige manier ingericht, hebben comfortabele bedden en hebben ook nog eens een zithoekje. Met dank aan de privé badkamer geniet je van een heerlijke douche, waarna je ook van de thee- en koffiefaciliteiten op de kamer kunt genieten.

Faciliteiten van Bed and Breakfast Les Buissonnets de Longchamps

Ben je een ware liefhebber van een sauna? Ook dan zit je in deze bed and breakfast goed; in het gebouw vind je namelijk een heuse sauna terug. Ook een zwemvijver, een jeu de boulesbaan en een hottub maken onderdeel uit van de faciliteiten van deze bed and breakfast. De dag start je goed met een ontbijt, waarna je ’s avonds ook in de bed and breakfast kunt dineren. Het parkeren van de auto is gratis, evenals het gebruik maken van de Wifi verbinding.

Faciliteiten Bed and Breakfast Les Buissonnets de Longchamps

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Bed and Breakfast Les Buissonnets de Longchamps

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Bed and Breakfast Les Buissonnets de Longchamps in Rochefort. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.