Bastion Hotel Groningen

Bornholmstraat 99, 9723 AW Groningen

Bastion Hotel Groningen aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Bastion Hotel Groningen

Het is vanzelfsprekend dat je tijdens je vakantie in Groningen graag zal willen verblijven in een mooi hotel dat ook nog eens over een gunstige ligging beschikt. Dat is perfect mogelijk wanneer je er voor kiest om een verblijf te boeken bij het Bastion Hotel Groningen. Dit hotel biedt haar gasten niet alleen comfortabele kamers aan, daarnaast kan je ook rekenen op een centrale ligging op een boogscheut van de A7. Tegelijkertijd ben je eveneens verzekerd van een eenvoudige toegang tot het centrum van de stad. Ook op zoek naar een potentieel interessant verblijfadres voor jouw vakantie in Groningen? Dan is kennismaken met het Bastion Hotel Groningen ongetwijfeld iets wat je zou kunnen overwegen.

Faciliteiten en kamers van het Bastion Hotel Groningen

In principe is het zo dat je in dit hotel een keuze kan maken uit verschillende soorten kamers. Zo wordt er een onderscheid gemaakt tussen de Comfort en de Deluxe tweepersoonskamers. Voor deze laatste geldt dat ze over verschillende extra’s beschikt ten opzichte van de standaard kamer. Zo is ze groter (24 vierkante meter) en beschikt ze over een zithoek en een apart ligbad. Het spreekt voor zich dat je in beide type kamers altijd kan rekenen op de aanwezigheid van gratis toiletartikelen. Ben je van plan om met de eigen auto naar dit hotel af te reizen? Dan hoef je ook geen rekening te houden met eventuele extra kosten. Privé parkeren bij de accommodatie is namelijk volledig gratis.

Naast bovenstaande biedt dit hotel je ook een gezellige bar en een lounge om in te vertoeven. Verder is een restaurant voor handen om een lekker hapje in te eten en kan je lekker sporten in de aanwezige fitnessruimte. Overal in het hotel is het mogelijk om gebruik te maken van een snelle, draadloze internetverbinding.

Diverse topattracties in de buurt om te ontdekken

Dit hotel wordt door zeer veel mensen ook bestempeld als een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan de omgeving. Dit is niet in het minst te wijten aan het feit dat bijvoorbeeld de zogenaamde Martinitoren is terug te vinden op slechts 3,5 kilometer afstand. Dit geldt ook voor het stadhuis van Groningen en voor de erg populaire Prinsentuin Garden. Het Centrum Beeldende Kunst Groningen bevindt zich trouwens op een afstand van slechts 2,5 kilometer. Wil je graag een bezoek brengen aan het Groninger Museum tijdens je verblijf in deze stad? Ook dat is mogelijk op een afstand van slechts ongeveer 3 kilometer.

Faciliteiten Bastion Hotel Groningen

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Bastion Hotel Groningen

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Bastion Hotel Groningen in Groningen. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.