Bastion Hotel Eindhoven Waalre

Laan van Diepenvoorde 30, 5582 LA Eindhoven

Bastion Hotel Eindhoven Waalre aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Bastion Hotel Eindhoven Waalre

Het Bastion Hotel Eindhoven Waalre is terug te vinden op een afstand van 2 kilometer van het indoor sportcentrum van de stad Eindhoven. Veel mensen die in een hotel verblijven hechten de meeste waarde aan de bedden waarin ze moeten slapen. Geldt dat ook voor jou? In dat geval zal dit hotel je absoluut weten te bekoren. Gasten die hier hebben verbleven zijn het er namelijk met elkaar over eens dat de bedden hier van een bijzonder hoog niveau zijn. Hierdoor is een uitstekende nachtrust dan ook altijd gegarandeerd. Wil jij ook graag tijdens je vakantie voor de volle honderd procent kunnen genieten van een deugddoende nachtrust? Dan zal je kunnen vaststellen dat verblijven in dit hotel zeker de moeite waard kan zijn.

Faciliteiten en kamers van het Bastion Hotel Eindhoven Waalre

Het Bastion Hotel Eindhoven Waalre bestaat uit ongelofelijk comfortabele en bovendien ook eigentijds ingerichte kamers. De tweepersoonskamers in dit hotel beschikken allemaal over koffie- en theefaciliteiten en hebben bovendien ook een zogenaamde ensuite badkamer. In de badkamer zijn steeds gratis toiletartikelen terug te vinden. Wil je zelf een beetje lekkere drankjes of misschien zelfs wat kleine versnaperingen in een koelkast opbergen? Dat is perfect mogelijk. Elke kamer is namelijk eveneens voorzien van een eigen koelkastje. Bovendien kan je er eveneens op rekenen dat alle kamers zijn uitgerust met geluidsisolatie. Deze isolatie kan de vervelende omgevingsgeluiden op efficiënte wijze buiten de kamer houden.

Elke ochtend kunnen gasten die verblijven in het Bastion Hotel Eindhoven Waalre genieten van een uitstekend ontbijt. Op deze manier kan men er zeker van zijn dat men elke dag vol energie aanvat. Dat is echter niet alles. Ook aan het plezier van de gasten is namelijk gedacht. Dit betekent onder meer dat het mogelijk is om een fijn potje biljart te spelen in dit hotel. Tijdens het voorjaar en zeker in de zomer is het ook geweldig vertoeven op het uitnodigende terras waar deze accommodatie over beschikt.

Een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Eindhoven

De centrale ligging van dit hotel in Eindhoven zorgt er voor dat je van hieruit perfect kennis kan maken met de beste en meest interessante bezienswaardigheden die deze stad voor jou in petto heeft. Zo is deze accommodatie terug te vinden op zo’n 7 kilometer van het Historisch Openluchtmuseum. Het eveneens zeer populaire Van Abbemuseum bevindt zich op ongeveer 4,3 kilometer afstand. Ben jij iemand die er van houdt om een leuk partijtje golf te spelen? In dat geval is het beslist interessant om te weten dat de Golf- en Countryclub De Tongelreep hier op ongeveer een halve kilometer vandaan is gelegen.

Faciliteiten Bastion Hotel Eindhoven Waalre

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Bastion Hotel Eindhoven Waalre

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Bastion Hotel Eindhoven Waalre in Eindhoven. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.