Bastion Hotel Breda

Lage Mosten 4, 4822 NJ Breda

Bastion Hotel Breda aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Bastion Hotel Breda

Het altijd gezellige Brabant leent zich perfect voor een heerlijke stedentrip. In deze gezellige provincie heb je bovendien de keus uit meerdere leuke steden: Den Bosch, Eindhoven en Breda zijn daar enkele voorbeelden van. Zou jij graag Breda eens willen bezoeken? Verstandige keuze; deze stad is namelijk super fraai én gezellig te noemen. Wil je echter liever niet in het centrum van Breda verblijven? Dan is het Bastion Hotel Breda absoluut aan te raden. Door de unieke ligging van dit hotel kan je niet alleen Breda op een leuke wijze verkennen, maar ook de rest van de provincie Brabant.

Faciliteiten van Bastion Hotel Breda

In de luxe en keurig verzorgde hotelkamers van Bastion Hotel Breda geniet je ongetwijfeld van een heerlijke nachtrust. De dag start je vervolgens ook goed dankzij het uitgebreide ontbijtbuffet. Nadat je heerlijk ontbeten hebt, kan je op verschillende manieren jouw dag in gaan vullen. Je kunt er bijvoorbeeld voor om Breda te gaan verkennen, maar je kunt ook heerlijk op het terras van dit hotel plaatsnemen. Aan het einde van de dag kan je heerlijk dineren in het restaurant en kan je nog een afzakkertje doen in de bar van het hotel.

Wil je met de auto naar Bastion Hotel Breda toegaan? Dan moet je rekening houden met het feit dat het betaald parkeren is. Het gebruik maken van de Wifi is daarentegen wel volledig gratis.

Omgeving van het hotel

Het Bastion Hotel Breda is op zo’n 6 kilometer afstand gelegen van het centrum van Breda. Mocht je deze stad willen bezoeken, moet je dus wel rekening houden met enige reistijd. Gelukkig ligt dit hotel wel direct aan de A16, waardoor je ook andere steden in Brabant kunt gaan bezoeken. Door deze ligging kan je eigenlijk alle kanten op; je kunt dus elke dag naar eigen wens in gaan vullen!

Faciliteiten Bastion Hotel Breda

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Bastion Hotel Breda

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Bastion Hotel Breda in Breda. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.