Bastion Hotel Amsterdam Noord

Rode Kruisstraat 28, 1025 KN Amsterdam

Bastion Hotel Amsterdam Noord aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Bastion Hotel Amsterdam Noord

In het prachtige Amsterdam Noord ligt het Bastion Hotel gelegen. Het Bastion Hotel Amsterdam Noord staat bekend om de prachtige uitstraling en vele faciliteiten die het hotel te bieden heeft. Ook is het hotel voorzien van comfortabele kamers en is er een 24-uurs receptie aanwezig. Vanaf Amsterdam Noord is het gemakkelijk om al het moois dat Amsterdam te bieden heeft makkelijk te bezoeken. Dit kan met eigen vervoer of met het openbaar vervoer.

Faciliteiten van Bastion Hotel Amsterdam Noord

Ben je eenmaal aangekomen bij het Bastion Hotel Amsterdam noord? Dan zie je direct dat het hotel de faciliteiten goed op orde heeft. Bij het hotel kun je gemakkelijk je auto parkeren. Dit is overigens niet gratis. Er wordt een parkeertarief van 7,80 euro per dag gevraagd.

Tijdens het verblijf is het mogelijk om gratis gebruik te maken van wifi, is de kamer voorzien van een Airconditioning, een 24 uurs receptie en is het mogelijk om je kleding te wassen met de was service van het hotel. Wil je na een lange dag in het centrum van Amsterdam nog even tot rust komen in het Hotel? Dan ben je welkom voor een drankje in de bar of om een hapje te eten in het restaurant van het hotel.

Omgeving van het hotel

Hoewel je in het Bastion Hotel Amsterdam Noord niet direct in het centrum zit, is dit hotel wel uiterst geschikt als je snel en gemakkelijk in het centrum wilt zijn.

Vanaf het hotel zijn alle mooie plekken dat Amsterdam Centrum te bieden heeft gemakkelijk te bereiken. Binnen 5 minuten reis je met het openbaar vervoer naar Hartje centrum. In het centrum kun je alle mooie bezienswaardigheden van Amsterdam bezoeken, zoals de prachtige winkelstraten en musea.

Faciliteiten Bastion Hotel Amsterdam Noord

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Bastion Hotel Amsterdam Noord

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Bastion Hotel Amsterdam Noord in Amsterdam. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.