Badhotel Rockanje aan Zee

Tweede Slag 1, 3233 BT Rockanje

Badhotel Rockanje aan Zee aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Badhotel Rockanje aan Zee

Zonder dat we het heel vaak doorhebben, heeft ons land bijzonder veel te bieden. Voor een leuk weekendje weg of een leuke vakantie trekken we al snel naar het buitenland, maar dat is niet eens altijd nodig. Als je van een prachtige omgeving en het strand wilt genieten, kun je bijvoorbeeld ook naar het Zuid-Hollandse plaatsje Rockanje gaan. In dat plaatsje vind je het Badhotel Rockanje; een prachtig badhotel in de stijl van een Amerikaanse lodge.

Faciliteiten van Badhotel Rockanje

Weinig hotels in ons land zijn te vergelijken met het Badhotel Rockanje. Dat komt deels door de ligging, maar deels ook door de stijl van dit hotel. Het hotel heeft namelijk een geweldige stijl en herbergt meerdere faciliteiten. Zo heeft het Badhotel Rockanje een eigen buitenzwembad, een bijbehorend zonneterras, een privésauna en een sportveldje. Als je je in de tuin van dit hotel bevindt, geniet je van een prachtig uitzicht over de duinen.

Voor een lekkere maaltijd kun je in het restaurant van dit hotel terug. In dit restaurant worden zowel het ontbijt als de lunch en het avondeten gedineerd. In de avond kun je ook nog een lekker drankje doen in de gezellige bar van dit hotel. Het parkeren van de auto is gratis, evenals het gebruik maken van de Wifi verbinding. Ook is het nog mogelijk om via het hotel fietsen te huren.

Omgeving van het hotel
Zet een stap buiten de deur van het hotel en je geniet van een prachtige omgeving. De duinen, het Noordzeestrand en het natuurgebied Het Voornes Duin lachen je direct toe. Je komt hier volledig tot rust, terwijl je ook prachtige fiets- en wandeltochten kunt maken. In de omgeving waan je je eigenlijk in het buitenland; in werkelijkheid ben je echter ‘gewoon’ in Nederland. In deze omgeving heb je in ieder geval het idee dat je echt even van huis bent!

Faciliteiten Badhotel Rockanje aan Zee

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Badhotel Rockanje aan Zee

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Badhotel Rockanje aan Zee in Rockanje. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.