Antwerpen

Alle arrangementen en deals voor hotels in Antwerpen

Een citytrip in België is altijd leuk. Het is niet al te ver reizen, je hebt de keus uit meerdere leuke steden en de Belgische cultuur is geweldig te noemen. Mocht je de verschillende steden met elkaar vergelijken, is de kans groot dat je uiteindelijk bij Antwerpen uit gaat komen. Deze stad heeft onwijs veel te bieden, is behoorlijk populair onder Nederlandse toeristen en ademt een en al sfeer uit. Wil je ook van een heerlijke citytrip in Antwerpen genieten? Bij ons vind je alle hotels in de buurt van Antwerpen; je kunt dus kiezen tussen een luxe hotel in het centrum van Antwerpen, een groot hotel in Antwerpen Centrum of een hotel in één van de buitenwijken!

Bezienswaardigheden in Antwerpen

Als je slechts enige tijd in de auto gezeten hebt, arriveer je al in de gezellige stad Antwerpen. Je ziet direct meerdere, prachtige gebouwen en je ervaart direct de Antwerpse gastronomie. Maar, welke bezienswaardigheden in deze stad moet je nou écht met eigen ogen zien, doen of beleven? Wij hebben de drie leukste bezienswaardigheden voor jou op een rijtje gezet:

  • De Schelde; dit is de rivier die dwars door de stad loopt en veel sfeer met zich mee brengt. Aan deze rivier kan je bovendien bij allerlei gezellige terrasjes en restaurants van een heerlijke maaltijd genieten!
  • Het oude Centrum; in het oude centrum van Antwerpen kan je probleemloos urenlang rond lopen. De oude gebouwen bekijken, verschillende musea bezoeken en heerlijk shoppen. Het is allemaal mogelijk in deze stad.
  • Onze-Lieve-Vrouwekathedraal; deze kathedraal vormt het hoogtepunt van Antwerpen. Met een totale lengte van 123 meter torent deze kathedraal namelijk over de gehele binnenstad uit!

Welk hotel in Antwerpen kies jij?

Heb je nu al zin in jouw stedentripje naar Antwerpen toe? Dan ben je bij Hotelaanbiedingen.com direct aan het juiste adres; wij bieden namelijk overzichtelijk alle hotels van Antwerpen tegen scherpe prijzen aan. Bekijk direct het huidige aanbod, maak je keuze en geniet optimaal van jouw stedentrip in de grootste stad van België!