Gr8 Hotel Sevenum

Kleefsedijk 29, 5975 NV Sevenum

Gr8 Hotel Sevenum aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Gr8 Hotel Sevenum

Klein maar fijn. Dat is een perfecte omschrijving voor ons land. In eigenlijk alle uithoeken van ons land vind je indrukwekkende natuurgebieden, leuke steden en gezellige dorpjes. Dat is ook absoluut het geval in de zuidelijke provincie Limburg: in deze provincie vind je onder meer het 3-sterren hotel Gr8 Hotel Sevenum. Dit hotel ziet er keurig verzorgd uit, heeft een ideale ligging en biedt meerdere interessante faciliteiten aan. Tijdens een stedentripje in Limburg – of als je op doorreis bent – is een verblijf in het Gr8 Hotel te Sevenum dan ook zeker aan te raden.

Faciliteiten van Gr8 Hotel Sevenum

Het gezellige hotel Gr8 Hotel Sevenum telt 64 hotelkamers en meerdere interessante faciliteiten. Zo kun je in het La-Place restaurant van een heerlijk ontbijt genieten; dit restaurant zit echt ín het hotel. Verder kun je ook een drankje doen in de gezellige bar, kun je heerlijk dineren in het restaurant en kun je genieten in de binnentuin van het hotel.

Mocht het lekker weer zijn, kun je ook nog een drankje doen op het terras van het hotel. Ook is het mogelijk om op het terras van een lekkere maaltijd te genieten. Tijdens jouw verblijf in het Gr8 Hotel Sevenum maak je gratis gebruik van de Wifi-verbinding, terwijl je ook jouw auto geheel kosteloos bij het hotel kunt parkeren.

Omgeving van het hotel

Zoals de naam van dit hotel al doet vermoeden, is het hotel gelegen in het plaatsje Sevenum. Dit plaatsje ligt op zo’n 13 kilometer van Venlo en wordt verder omringd door een heuvelachtige omgeving. In deze omgeving kun je geweldige fiets- en wandeltochten maken, terwijl je dus ook een bezoek aan Venlo kunt brengen.


Daarnaast bevindt ook het attractiepark Toverland zich op relatief korte afstand. Als je met jouw gehele gezin in dit hotel verblijft, is een bezoekje aan dit park zeker aan te raden. Voor natuurliefhebbers is het natuurgebied de Elsbeemden aan te raden; dit is een natuurgebied met een rijke flora en fauna!

Faciliteiten Gr8 Hotel Sevenum

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Gr8 Hotel Sevenum

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Gr8 Hotel Sevenum in Sevenum. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.