Spreewald Parkhotel Van der Valk

Van der Valk Allee 2, 15910 Bersteland

Spreewald Parkhotel Van der Valk aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Spreewald Parkhotel Van der Valk

Het Spreewald Parkhotel Van der Valk vinden we terug op het idyllische platteland. Verblijven doe je in dit hotel in comfortabel ingerichte en moderne kamers. De centrale ligging van deze accommodatie zorgt er onder meer voor dat ze vlot bereikbaar is vanaf de A13 autosnelweg. In de omgeving van het Spreewald Parkhotel Van der Valk bevindt zich overigens ook het prachtige biosfeerreservaat Spreewald. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat elk jaar opnieuw heel wat natuurliefhebbers er voor kiezen om hier te verblijven.

Faciliteiten en kamers van het Spreewald Parkhotel Van der Valk

Gasten die verblijven in het Spreewald Parkhotel Van der Valk zijn altijd verzekerd van een fantastische nachtrust. Hiervoor staan de knusse kamers van het hotel absoluut garant. Alle kamers die deel uitmaken van het Spreewald Parkhotel Van der Valk zijn verder voorzien van airco waardoor het er ook tijdens de warme(re) zomermaanden aangenaam fris blijft. Daarnaast kunnen alle gasten die hier verblijven eveneens gratis gebruikmaken van draadloos internet en beschikken menig aantal kamers over een prachtig balkon om op te vertoeven.

Het elegante restaurant dat deel uitmaakt van het Spreewald Parkhotel Van der Valk serveert haar gasten een mooi aanbod bestaande uit zowel regionale als internationale gerechten. Bovendien wordt er zo vaak als mogelijk is gewerkt met seizoensgebonden gerechten. Na het nuttigen van je maaltijd kan je terecht in de bar voor een verfrissend drankje. In de zomermaanden is het tot slot mogelijk om te vertoeven op het mooie terras waar het hotel over beschikt. Dit is een werkelijk fantastische locatie om tot rust te komen.

Een leuke omgeving voor jong en oud

Het Spreewald Parkhotel Van der Valk is een uitnodigend hotel voor zowel stellen als voor bijvoorbeeld gezinnen. Wanneer je als gezin samen met de kinderen naar dit hotel afreist is het onder meer interessant om te weten dat het razend populaire recreatiepark Tropical Islands is terug te vinden op ongeveer 15 minuutjes rijden. In de omgeving van het hotel kan je bovendien ook geweldige wandelingen maken. Wil jij dus ook even lekker tot rust komen of gewoon een fijne vakantie beleven met het hele gezin? In beide gevallen is verblijven in het Spreewald Parkhotel Van der Valk zonder meer een aanrader te noemen!

Faciliteiten Spreewald Parkhotel Van der Valk

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Spreewald Parkhotel Van der Valk

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Spreewald Parkhotel Van der Valk in Bersteland. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.