Hotel Weigels Bergfreiheit

Bergfreiheit 56, 59955 Winterberg

Hotel Weigels Bergfreiheit aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotel Weigels Bergfreiheit

Bijzonder veel mensen houden er van om tijdens hun vakantie te kunnen verblijven in een echt traditioneel hotel. Geldt dat ook voor jou? Dan is een verblijf boeken in het Hotel Weigels Bergfreiheit absoluut iets voor jou! Dit traditioneel opgezette hotel wordt sinds jaar en dag met passie beheerd door een familie en dat zie je terug in werkelijk elk detail. Verblijven in het Hotel Weigels Bergfreiheit betekent bovendien dat je kan genieten van menig aantal interessante faciliteiten die jouw vakantie zomaar even nog mooier zullen maken.

Faciliteiten en kamers van het Hotel Weigels Bergfreiheit

Alle kamers die deel uitmaken van het Hotel Weigels Bergfreiheit zijn met veel aandacht en zorg ingericht. Het resultaat is een ruime keuze aan comfortabele kamers waarin je als gast maar wat graag zal verblijven. Voor reizigers die alleen op vakantie zijn is het overigens mogelijk om een speciale eenpersoonskamer te boeken. Alle kamers zijn bovendien rookvrij en voor het merendeel geldt dat ze ook een balkon hebben. Wie verblijft in het Hotel Weigels Bergfreiheit kan verder ook een lekker hapje eten in het restaurant. Hier proef je de lokale specialiteiten uit het Sauerland. Tijdens de middaguren kan je ook een lekker gebakje eten.

Om je verblijf in het Hotel Weigels Bergfreiheit helemaal compleet te maken kan je er als gast voor kiezen om even lekker te zwemmen in het 60 meter grootte binnenzwembad. Vervolgens kan je nog even heerlijk relaxen in de sauna van het hotel.

Een boeiende omgeving om in te vertoeven

Hoe interessant en uitnodigend de faciliteiten van het Hotel Weigels Bergfreiheit ook mogen zijn, ook haar omgeving heeft heel wat moois voor jou in petto. Tijdens de zomer kan je er bijvoorbeeld heerlijk wandelen, fietsen en golfen. Trek je in de winter richting Winterberg? Dan spreekt het voor zich dat dit één van de beste plaatsen is van Duitsland om de skilatten onder te binden. De skilift en het langlaufcentrum en het centrum van Winterberg zijn allen terug te vinden op slechts 10 minuten rijden.

Als gast van het Hotel Weigels Bergfreiheit ontvang je ook altijd de zogenaamde Sauerland Card. Deze kaart zorgt er voor dat je volledig gratis gebruik kan maken van het openbaar vervoer. Het gaat hierbij dan niet alleen om de lokale bussen, maar ook om de treinen die het Sauerland doorkruisen. De Sauerland Card biedt tot slot ook heel wat kortingen aan op lokale bezienswaardigheden en attracties.

Faciliteiten Hotel Weigels Bergfreiheit

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hotel Weigels Bergfreiheit

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hotel Weigels Bergfreiheit in Winterberg. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.