Hotel Amaryllis Maldegem

Koning Albertlaan 44, 9990 Maldegem

Hotel Amaryllis Maldegem aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotel Amaryllis Maldegem

Net over de Belgische grens en net buiten het plaatsje Maldegem in de regio Meetjesland kom je dit fijne hotel tegen. Een prima hotel waar je rust vind maar tevens de drukte in nabij gelegen steden.
Deze regio heeft veel te bieden. Je kunt uren wandelen in de nabij gelegen bossen maar je kunt ook leuke pittoreske dorpjes bezoeken. Ga je liever een dagje winkelen dan zijn Brugge en Gent de steden die je zeker even moet bezoeken. Tenslotte ligt het strand ook op een prima afstand om even lekker uit te waaien.

Accommodaties van Hotel Amaryllis Maldegem

Het hotel beschikt over 12 compleet ingerichte en niet lang geleden gerenoveerde kamers. Alle kamers in het hotel zijn voorzien van televisie en telefoon. Ook hebben ze allemaal een badkamer met toilet en douche / ligbad. Hiervoor zou je eventueel een voorkeur voor kunnen uitspreken.
In de King kamers zijn luxe 2-persoonsbedden. In de Twin kamers zijn twee grote losse 1-persoonsbedden. Bij beschikbaarheid kun je ook hiervoor je voorkeur opgeven.

Faciliteiten in het hotel


Het hotel is in het bezit van een eigen restaurant waar je in de ochtend kunt genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Diverse broodjes, sap, fruit, beleg en natuurlijk verse koffie en thee mogen hier niet ontbreken. In de avond kan je genieten van een heerlijk diner. Er is geen á la carte keuze maar een door de chef samengesteld menu.

Helaas zijn huisdieren niet toegestaan in het hotel. Ook is het geen geschikt hotel voor rolstoelgebruikers. Parkeren kan gratis en ook het gebruik van Wifi is kosteloos.

Faciliteiten Hotel Amaryllis Maldegem

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hotel Amaryllis Maldegem

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hotel Amaryllis Maldegem in Maldegem. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.