Van der Valk Hotel Stein Urmond

Mauritslaan 35, 6129 EL Urmond

Van der Valk Hotel Stein Urmond aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Van der Valk Hotel Stein Urmond

Op enkele kilometers afstand van Maastricht en Valkenburg vindt u Van der Valk Hotel Stein-Urmond. Het hotel bevindt zich vlakbij de Limburgse heuvel- en Mergellandroute. Het hotel ligt op een prima locatie die gemakkelijk te bereiken is. zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer, u kunt dan ook gratis parkeren bij het hotel.

Het hotel telt 166 comfortabel ingerichte kamers, allen voorzien van televisie (m et pay-tv), internetverbinding, telefoon, een zitje en een bureau. De kamers hebben een terras of balkon. Het hotel beschikt over een eigen restaurant, waar u kunt kiezen uit een uitgebreid menu met zowel seizoensgebonden gerechten als streekgerechten. Het hotel beschikt over een eigen fitnessruimte waar u gratis gebruik van kunt maken tijdens u verblijf.
Sluit de dag af met een hapje en een drankje in de huisbar van het hotel. Bij mooi weer kunt u plaatsnemen op het terras. Wilt u even lekker tot rust komen maak dan gebruik van het solarium.

In het prachtige heuvellandschap vindt u Van der Valk Hotel Stein-Urmond. Maak een prachtige wandeling door de omgeving van het hotel, of huur fietsen en verken de omgeving op de fiets. Bezoek de Limburgse stad Valkenburg om af te dalen in een mergelgrot.
Shopliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de prachtige stad Maastricht, bezoek de bekende modeketens maar neem ook een kijkje in de kleine boetiekjes van de stad. In Maasmechelen vindt u een Designer Outlet Shopping. Ook heeft u de mogelijkheid om een dagje te gaan skiën, bezoek daarvoor SnowWorld Landgraaf.

Faciliteiten Van der Valk Hotel Stein Urmond

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Van der Valk Hotel Stein Urmond

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Van der Valk Hotel Stein Urmond in Urmond. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.