Hotel Restaurant Boven Groningen

Waterstraat 74, 9934 AX Delftzijl

Hotel Restaurant Boven Groningen aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotel Restaurant Boven Groningen

Aan het stationsplein in Delfzijl ligt het Hotel Restaurant Boven Groningen. De centrale ligging van dit hotel dicht bij het station maakt dat het een ideale locatie is om Delfzijl en omgeving te verkennen. Dit 3-sterren hotel heeft ook een eigen parkeergelegenheid zodat het niet alleen goed te bereiken is met het openbaar vervoer maar ook met de auto. Het personeel is uiterst gastvrij en behulpzaam en zorgen ervoor dat je tijdens jouw verblijf niets tekort komt.

Faciliteiten en hotelkamers van Hotel Restaurant Boven Groningen

Het hotel telt zo’n 60 kamers met een eigen badkamer. De badkamers zijn voorzien van een ligbad en/of douche, wastafel en toilet. De kamers zijn uitgerust met een comfortabel bed, een bureau met telefoon, radio, televisie en een klein kluisje. Je kunt ook in het hele hotel gebruik maken van het gratis WiFi netwerk. ’s Morgens staat er een voedzaam ontbijtbuffet voor je klaar en vanaf 12 uur kun je in het restaurant een heerlijke lunch bestellen. Ook kun je na 18.00 uur uitgebreid dineren in het restaurant. Kies een gerecht van de kaart of ga voor het dagelijks wisselende 3-gangenmenu. In de gezellige bar van Hotel Restaurant Boven Groningen kun je nog een kopje koffie een lekker biertje bestellen, en bij mooi weer kun je ook buiten op het terras zitten.

Omgeving

In Delfzijl is genoeg te zien en te beleven. Er is een strandje waar je in de zomer heerlijk kunt zonnebaden en zwemmen. In de zomer wordt hier ook Delfsail georganiseerd, een must-see voor botenliefhebbers. Ook de jachthaven en de grote zeehaven liggen vlakbij. Op de Eems zie je alle grote zeeschepen voorbijtrekken. Je kunt ook het nabijgelegen vissersdorpje Termunterzijl bezoeken waar de “Belgische Agatha Christie” Georges Simenon verbleef toen hij zijn eerste Maigret roman schreef.

De omgeving van Delfzijl is ook prachtig. Je kunt hier mooie wandelingen maken langs de dijk, of een fietstocht langs de internationale Dollard-fietsroute die wel 180 kilometer lang is.

Faciliteiten Hotel Restaurant Boven Groningen

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hotel Restaurant Boven Groningen

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hotel Restaurant Boven Groningen in Delftzijl. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.