Inntel Hotels Art Eindhoven

Lichttoren 22, 5611 BJ Eindhoven

Inntel Hotels Art Eindhoven aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Inntel Hotels Art Eindhoven

Bezoekers die graag in een indrukwekkend gebouw verblijven zijn in het Art Eindhoven van Inntel Hotels aan het juiste adres. Een deel van de kamers vind je namelijk in de Lichttoren, voormalige fabriek van Philips. Het hotel past helemaal bij Eindhoven, industriële stad van design, technologie en innovatie. In het viersterrenhotel Art Eindhoven zijn alle kamers uniek ingericht, voor een bijzonder verblijf. Het hotel is vooraanstaand op het gebied van goed eten, smaakvolle inrichting en wellness. Aangezien het hotel zich midden in het centrum van Eindhoven bevindt, ben je in korte tijd op alle interessantste plekken van de bruisende stad.

Kamers en faciliteiten

Het Art Eindhoven heeft luxe kamers van verschillende soorten. In de Lichttoren bevinden zich kamers met hoge plafonds en een industrieel tintje. Er zijn kamers en suites met balkon, open badkamer en/of jacuzzi beschikbaar van 33 tot 60 vierkante meter en met grote bedden. Ook in de artistieke kamers van 40 vierkante meter in het andere gebouw ben je voorzien van alle gemakken en kun je kiezen voor een kamer met tropische regendouche en jacuzzi. Gasten die langer blijven zullen de studio met eigen keuken en aparte zithoek waarderen. In de Fitness Gym van het hotel kun je goed sporten om vervolgens te genieten van een massage, stoombad, sauna, scrubbehandeling of ander spa-moment of hammam-moment. In de brasserie geniet je van een ontbijt met champagne, drankje aan de bar, lunch of diner met speciale Bourgondische gerechten.

De omgeving

Het Innsider Magazine van Inntel Hotels geeft je alle ins en outs over Eindhoven. De stad heeft veel bezienswaardige musea, zoals het Van Abbemuseum met moderne kunst en het Philipsmuseum dat een kijkje geeft in de geschiedenis van Eindhoven. De indrukwekkende St. Catharijnekerk is ook een aanrader. In het levendige centrum kan daarnaast goed gegeten worden in een van de bijzondere restaurants. Ook in Eindhoven een goede stad voor fietsliefhebbers, met bijzondere fietspaden die het verkennen van de stad per fiets nóg leuker maken. Verder is Eindhoven uiteraard dé stad voor liefhebbers van design.

Faciliteiten Inntel Hotels Art Eindhoven

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Inntel Hotels Art Eindhoven

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Inntel Hotels Art Eindhoven in Eindhoven. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.