Hotel Heerlijkheid Bergen

Breelaan 22, 1861 GE Bergen

Hotel Heerlijkheid Bergen aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotel Heerlijkheid Bergen

Hotel Heerlijkheid ligt op een prachtige locatie, in het centrum van Bergen. Het kleinschalige en gezellige hotel ligt vlak achter de duinen, die Bergen van de Noordzee beschermen. Het hotel bestaat uit twee gebouwen met een royale entree waar je met open armen wordt ontvangen door het vriendelijke personeel.
Bergen is een alleraardigst en charmant kustplaatsje, welbekend door de vele kunstenaars en andere creatieven die zich er door de jaren heen hebben gevestigd. Hotel Heerlijkheid is daarom een ideale plek als je lekker uitwaaien wilt afwisselen met kunst een cultuur.

Hotelkamers en faciliteiten

Hotel Heerlijkheid heeft verschillende hotelkamers in verschillende uitvoeringen, van basic tot comfort, en je kunt kiezen uit éénpersoonskamers, verschillende typen tweepersoonskamers en familiekamers. De kamers hebben een moderne en rustige inrichting met authentiek aandoende houten vloeren waar je na een dagje strand even helemaal kunt ontspannen. Naast een ruim bed heb je ook. Nog een bureau, nachtkastjes, een flatscreen tv en gratis wifi op de kamer. Ook de badkamers hebben dezelfde stijl van inrichting en je hebt er beschikking over een wastafel, een toilet en een douche.
In de ruime eetzaal kun je in de morgen het ontbijt gebruiken. Het uitgebreide ontbijt staat tussen 8.15 uur en 11 uur voor je klaar. Wil je een gebakken eitje of een gekookt ei? Dat kan allemaal en als je wilt kun je dan ook een lunchpakket bestellen voor en dag op het strand. Lunchen en dineren doe je in restaurant ‘Zusters’, waar je de hele week terecht kunt voor een heerlijke maaltijd. En bij mooi weer opent restaurant ‘Zusters’ ook het terras waar je heerlijk kunt borrelen of eten.

Ontdek het gezellige Bergen

Met het strand op loopafstand is een strandvakantie natuurlijk een mogelijkheid, maar als je liever wilt wandelen of fietsen dan bieden de duinen en de omgeving van Bergen daar genoeg mogelijkheden toe. Bezoek ook Museum Kranenburgh of de buurt Park Meerwijk waar je de rijke historie van Bergen kunt ontdekken.

Faciliteiten Hotel Heerlijkheid Bergen

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hotel Heerlijkheid Bergen

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hotel Heerlijkheid Bergen in Bergen. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.