Babylon Hotel Den Haag

Bezuidenhoutseweg 53, 2594 AC Den Haag

Babylon Hotel Den Haag aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Babylon Hotel Den Haag

Het Babylon Hotel in Den Haag is een luxe viersterren hotel in een prachtig hotel met uitzicht op het Haagsche Bos-park. Het ligt bovendien ideaal naast het centraal station van Den Haag en niet ver van een aantal ministeries. 

De hotelkamers Babylon Hotel Den Haag

Er valt te kiezen uit Standaard Kamers, Superior Twin Kamers, Superior King Kamers, Junior Suites en een Executive Suite. Bij binnenkomst tref je misschien wel een kleine verassing aan. Alle kamers hebben geluidsisolatie voor een gegarandeerd goede nachtrust, een prima flatscreen-tv met kabelzenders en een luxe badkamer met gratis bad-en douche artikelen en een ruime koelkast. In de ochtend kun je voordat het ontbijt van start gaat alvast een Nespresso nemen in het Nespresso koffie- en thee apparaat, terwijl je even op je telefoon via het gratis wifi lekker gaat internetten.

Het ontbijt bestaat uit een uitgebreid ontbijtbuffet. Uit eten is mogelijk in Restaurant TheLivingRoom met uitgebreide kaart, die varieert van kleine hapjes tot uitgebreide menu’s.

Omgeving

In de directe omgeving vind je de Koninklijke bibliotheek, het kinderboekenmuseum en natuurlijk het binnenhof, waar je wellicht wat bekende politica tegenkomt. Maar proef ook eens de gezellige sfeer van MingleMush, een prachtige food hall achter het hotel of de Japanse tuinen De Japanse Tuin van landgoed Clingendael. En verder biedt Den Haag natuurlijk genoeg mogelijkheden voor een lekker dagje shoppen in het stadscentrum of een dagje uitwaaien aan het strand van Scheveningen.

Faciliteiten Babylon Hotel Den Haag

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Babylon Hotel Den Haag

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Babylon Hotel Den Haag in Den Haag. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.