2L De Blend

Vleutensevaart 100, 3532 AD Utrecht

2L De Blend aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over 2L De Blend

Wil jij eens een bezoek brengen aan één van de leukste steden in het midden van ons land? Wil je graag de Domtoren bekijken en wil je van het prachtige Groene Hart kunnen genieten? In de stad Utrecht kun je uit meerdere hotels kiezen, waarbij je sinds kort ook voor het 2L De Blend hotel kunt kiezen. Dit 4-sterrenhotel opende in 2020 de deuren, waarbij voor een unieke locatie gekozen werd. Dit hotel bevindt zich namelijk niet in de stad, maar net buiten de stad. Bovendien bevindt het hotel zich direct naast de Douwe Egberts fabriek; al met al dus een unieke plek in ons land.

Faciliteiten van 2L De Blend

Dat het 2L De Blend Hotel vrij nieuw is, zie je ook duidelijk terug aan de faciliteiten. Het hotel heeft bijvoorbeeld een self-check-in mogelijkheid, heeft voor Smart TV’s op de hotelkamers gekozen en heeft ook voor een ongekend snelle wifi-verbinding gekozen. Het gebruik maken van het internet is volledig kosteloos.

Verder vind je in dit hotel een gezellige bar terug, een gezellige lounge en een heerlijk restaurant. In dit restaurant, The White Ox, kun je terecht voor een culinair hoogstand. In de bar Mr. Black kun je terecht voor een lekker hapje en drankje. Mocht je met de auto naar het 2L De Blend hotel afreizen: het parkeren van de auto is tegen betaling mogelijk.

Omgeving van het hotel


Zoals hierboven al aangegeven, heeft men gekozen voor een unieke ligging. Vanaf dit hotel is het enkele minuten wandelen naar de binnenstad van Utrecht, terwijl je dankzij de ligging ook de omliggende natuurgebieden kunt gaan verkennen.

Een bezoek aan de binnenstad van Utrecht is in ieder geval zeker aan te raden. Beklim de Domtoren, shop heerlijk op de Oudegracht en doe een drankje bij één van de terrasjes direct aan de gracht. Aan gezelligheid geen gebrek in deze stad!

Faciliteiten 2L De Blend

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van 2L De Blend

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het 2L De Blend in Utrecht. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.