Ben je toe aan een ontspannen weekend? Wellicht is een bezoek aan de Veluwse Bron in dat geval het overwegen waard. Dit prachtige wellnessresort is gelegen tussen Apeldoorn en Zwolle, wat het resort vanuit heel Nederland goed bereikbaar maakt. Het resort biedt je alle ruimte om heerlijk tot rust te komen. Alleen, met een goede vriendin, of bijvoorbeeld met je partner! Tijdens een verblijf bij de Veluwse Bron staat privacy en ruimte centraal. De uitgestrektheid van dit resort maakt dat je niet snel bij andere bezoekers op schoot zal komen te zitten. Een fijne gedachte, als je een ontspannen weekend wil ervaren!

Tip: boek je verblijf bij de Veluwse Bron op tijd! In 2018 won het resort de publieksprijs voor het “Beste Uitje”. Het heeft de populariteit van de Veluwse Bron enkel doen laten toenemen in de afgelopen tijd.

Van der Valk hotel de Cantharel

4*-Van der Valk Hotel op de Veluwe incl. entree de Zwaluwhoeve óf Veluwse Bron en gratis upgrade naar Comfort kamer

De Hoeve van Nunspeet

2 of 3 dagen bij De Hoeve van Nunspeet incl. dagje wellness bij wellnessresort Veluwse Bron 2 of 3 dagen

Alles voor een ontspannen weekend

De Veluwse Bron biedt een grote diversiteit aan sauna’s, baden en soortgelijke wellnessfaciliteiten. Zo vind je hier voor ieder wat! De een zal het fijn vinden om te genieten van de warme sauna, terwijl anderen de voorkeur geven aan dobberen in een bubbelend bad. Ook het prachtige uitzicht over het meer bij de Veluwse Bron maakt dit park meer dan een bezoekje waard. Je kunt hier de dag afsluiten in een van de restaurants op het resort. Geniet van een hapje en een drankje, om vervolgens helemaal ontspannen huiswaarts te gaan! Op het resort worden zowel lunches als diners aangeboden. Op de website van de Veluwse Bron vind je de exacte arrangementen voor het eten op het resort. Ook leuk aan de Veluwse Bron is de mogelijkheid om een massage of een gezichtsbehandeling te nemen. Met een gezichtsbehandeling worden de dode huidcellen van je gezicht gescrubd. Zo ziet je gezicht er weer stralend uit. 

Overnachten bij de Veluwse Bron

Op het resort de Veluwse Bron overnachten is niet mogelijk. Wel zijn er in de omgeving van het resort voldoende mogelijkheden om te blijven slapen. Denk bijvoorbeeld aan de hotels van Hampshire of Fletcher, die je alle luxe bieden die je na een bezoek aan de Veluwse Bron verlangt. Kies er bijvoorbeeld voor om de eerste dag in het hotel een prachtige wandeling over de nabijgelegen Veluwe te maken. Ook mountainbiken behoort tot de mogelijkheden in dit gebied. Tijdens de tweede dag kun je het resort de Veluwse Bron bezoeken! Naast het wandelen of mountainbiken over de Veluwe zijn er verschillende andere activiteiten in de buurt van de Veluwse Bron. 

Met korting naar de Veluwse Bron

Om een bezoek aan de Veluwse Bron nog meer ontspannen te maken, kun je via onze website een overnachting en bezoek aan de Veluwse Bron met korting bestellen. Maak gebruik van een van onze luxe arrangementen, om zorgeloos aan je minivakantie op de Veluwe te beginnen. Vaak zitten de entreetickets voor een bezoek aan de Veluwse Bron bij de prijs voor het hotelarrangement inbegrepen. Wanneer ga jij van de prachtige Veluwe en de bijbehorende Veluwse Bron genieten met een vriendin of je partner?