Hotel Corsten

Hochstraße 160, 52525 Heinsberg

Hotel Corsten aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotel Corsten

Ben je op zoek naar een geschikt hotel voor jouw verblijf in Noordrijn-Westfalen? Dan is het Hotel Corsten om meerdere redenen zeer interessant te noemen. Zo heeft dit hotel een sublieme ligging, ziet het hotel er keurig verzorgd uit en is het personeel uitermate vriendelijk te noemen. Je kunt in dit hotel heerlijk bijkomen en van een goede nachtrust genieten, zodat je overdag de prachtige gebieden van Noordrijn-Westfalen kunt gaan verkennen. Bijkomend voordeel van dit hotel; het ligt nét over de Nederlandse grens heen, waardoor je dus ook niet al te lang hoeft te reizen naar dit hotel toe.

Faciliteiten van Hotel Corsten

Zodra je bij dit hotel aankomt, merk je direct de Duitse gemoedelijkheid en gezelligheid. Je kunt jouw auto bij het hotel parkeren en je kunt gratis gebruik maken van de Wifi verbinding. De vriendelijke receptioniste geeft de sleutel van de hotelkamer aan je, waarna het genieten direct gaat beginnen. De kamers zien er keurig uit en dat geldt ook voor de verschillende faciliteiten van het Hotel Corsten: de binnenspeelplaats, het terras en de bar zijn daar enkele hoogtepunten van.

De dag start je goed met een gevarieerd ontbijtbuffet. In de middag kan je in het restaurant terecht voor een heerlijke lunch, terwijl je ’s avonds optimaal geniet van een lekkere maaltijd in het restaurant van dit hotel. In de avond kan je dus ook nog een afzakkertje in de gezellige bar van het hotel doen.

Omgeving van het hotel

Het Hotel Corsten is gevestigd in de plaats Heinsberg; dit gezellige plaatsje ligt op slechts 10 minuten afstand van de Nederlandse-Duitse grens. Rondom het plaatsje vind je een leuk meer (Lago Laprello), prachtige landschappen en oude gebouwen. Ook kan je een ritje door de omgeving maken in één van de oudste treinen van Duitsland. In de directe omgeving is in ieder geval meer dan voldoende te zien, te doen en te beleven!

Faciliteiten Hotel Corsten

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hotel Corsten

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hotel Corsten in Heinsberg. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.