Corsendonk Turnova

Kursaalpoort 10, 2300 Turnhout

Corsendonk Turnova aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Corsendonk Turnova

Het Corsendonk Turnova hotel bevindt zich in Turnhout. Dit prachtige 4-sterrenhotel heeft haar gasten heel wat moois te bieden. Niet alleen de kamers zijn een streling voor het oog, daarnaast kan je hier rekenen op heel wat extra services. Zo beschikt deze accommodatie niet alleen over een opslag voor de bagage, daarnaast kan je er ook gebruikmaken van roomservice en is er een 24-uursreceptie beschikbaar. Het karakter van dit hotel zorgt er voor dat ze een zeer populair verblijfadres is, niet alleen voor mensen die op vakantie zijn, maar ook voor zakenmensen.

Faciliteiten en kamers van het Corsendonk Turnova

Verblijven in het Corsendonk Turnova betekent dat je de beschikking krijgt over een zeer ruim ingerichte kamer voorzien van een statige kleerkast om al je kleding netjes in op te kunnen bergen. Alle kamers die deel uitmaken van dit hotel beschikken verder standaard over een flatscreen-televisie en hebben ook een eigen bureau. Elke dag opnieuw biedt dit hotel haar gasten een prachtig uitgebreid en bovendien ook zeer smaakvol ontbijtbuffet aan. Op deze manier kan je er van op aan dat je elke dag in dit hotel echt goed begint!

Naast bovenstaande is het zo dat je als gast tijdens een verblijf in dit hotel nog kan rekenen op heel wat interessante extra’s. Zo is er bijvoorbeeld gratis WiFi beschikbaar en kan je gebruikmaken van de sauna. Ben je er dus met andere woorden een hele dag op uit getrokken en wil je graag even extra kunnen ontspannen? Dan biedt de aanwezige sauna van dit hotel je daar absoluut alle mogelijkheden toe!

Een omgeving waarin heel wat leuks te beleven valt

Niet alleen het Corsendonk Turnova hotel zelf is een plezier om in te verblijven. Ook voor haar omgeving geldt dat je ze graag zal willen ontdekken. Voor fervente golfers is het interessant om te weten dat je hier onder meer de Lilse Golf & Country Club terug kan vinden. Ook de Golfclub Nuclea Mol en de Golfclub Midden-Brabant bevinden zich allemaal binnen een straal van 20 kilometer. Ben je van plan om met de kinderen naar deze plaats af te reizen? In dat geval is de aanwezigheid van de Kabouterberg en Bobbejaanland uiteraard interessant om te weten. Beiden bevinden zich op een afstand van respectievelijk 10 en 14 kilometer van de accommodatie.

Faciliteiten Corsendonk Turnova

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Corsendonk Turnova

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Corsendonk Turnova in Turnhout. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.